Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito

Kirjanpito toteutetaan sähköisesti tai haluttaessa myös perinteisesti paperimuodossa. Tilitoimisto Epspertti suosittelee kuitenkin asiakkaille sähköistä kirjanpitoa toimintamallina, koska se säästää paljon aikaa ja vaivaa. Asiakas saa käyttöönsä oman liittymän, josta voi seurata kirjanpitoa ja tilannetta vain kirjautumalla sisään mistä tahansa laitteelta, ainostaan nettiyhteydet tarvitaan. Lisäksi kaikki toimittajiesi laskut voidaan tilata suoraan sähköisesti kirjanpitoon, jolloin aikaa säästyy turhalta papereiden raahaamiselta. Arkistointi on helppoa ja säästää enemmän tilaa kuin paperikansioiden fyysinen säilyttäminen komeroissa tai hyllyissä.

Verot ja muut viranomaisilmoitukset

Kirjanpitovelvollisen tulee antaa jatkuvasti erilaisia lakisääteisiä ilmoituksia viranomaisille, joista yleisimmät ovat arvonlisäveroilmoitukset, ilmoitukset työnantajasuorituksista ja tuloveroilmoitukset. Muita ilmoituksia voivat olla esimerkiksi erilaiset toiminnan muutosilmoitukset kuten arvonlisäveron ilmoitusvälin muuttaminen. Tilitoimisto Epspertti hoitaa kaikki ilmoitukset puolestasi.

Tilinpäätös

Tilikauden päätteeksi laaditaan aina tilinpäätös. Nykyinen kirjanpitolaki antaa kevennyksiä tilinpäätökseen laatimiseen ja mm. kaikkein pienimmillä toiminimimuotoisilla ammatin ja liikkeenharjoittajilla ei ole siihen ehdotonta velvollisuutta. Tästä huolimatta Epspertti laatii aina tilinpäätöksen koska liiketoiminnan luvut on saatava aina selville vähintään veroilmoitusta varten.

Lisäpalvelut

  • Laskutus ja maksuseuranta
  • Muistutuskirjeet ja ohjaus perintään
  • Palkanlaskenta
  • Maksuliikenne
  • Budjetointi
  • Hinnoittelu ja kustannuslaskenta
  • Ohjaus ja konsultointi.

Kiinnostuitko myös näistä? Kysy lisää